Evenementen

Het grote aantal locaties die Accres in haar portfolio heeft, biedt ook een breed aanbod aan evenementenlocaties.

Evenementenlocatie huren

Er zijn een aantal evenementen die wij zelf organiseren op één van onze locaties, zoals het Openlucht Filmfestival op de bosweide van Stadspark Berg en Bos. Aan de andere kant worden onze locaties ook gehuurd door derden om bijvoorbeeld bij één van onze sporthallen, wijkcentra of parken een evenement te houden.

Samenwerking

Het loopt hierbij uiteen van een Indische feestavond bij wijkcentrum de Stolp tot een vlooienmarkt in sporthal Mheenpark. De verbinding met de maatschappij staat hierbij centraal, evenementen voor jong en oud in één van onze geschikte locaties. Voor deze evenementen zoeken we vaak een lokale partner die samen met ons het evenement opzet, daarbij kan het ook zijn dat één van onze locaties alleen wordt gehuurd en de organisatie in handen van anderen ligt.

Evenementenlocatie

domain

Op zoek naar een evenementenlocatie voor een vlooienmarkt of (sport)toernooi? Onze sporthallen met horecagelegenheid bieden uitkomst.

Themafeesten

child_care

Voor jong en oud worden er leuke activiteiten georganiseerd op de kinderboerderij of in het zwembad. Winterfair en Halloween bij Kinderparadijs Malkenschoten en Discozwemmen bij Aquacentrum Malkander.

Midden op de Veluwe

location_city

Het grote Openlucht Filmfestival op de Bosweide van Stadspark Berg & Bos.

Feesten en partijen

restaurant_menu

Bij onze wijkcentra kunnen volledig verzorgde feesten en partijen georganiseerd worden. In de gezellige bar van De Stolp is een bedrijfsfeestje al gauw een succes.