Uiteenlopende diensten van Accres

Diensten

De diensten van Accres lopen uiteen van het vastgoedbeheer, exploiteren en sociaal beheer. Daarnaast biedt onze afdeling Sportservice ook activiteiten en evenementen aan om de Apeldoorner in beweging te krijgen.

Onze diensten zijn:

  • Vastgoedbeheer
  • Exploiteren
  • Sociaal beheer
  • Sportservice

Hieronder zijn de diensten verder beschreven.

Vastgoed beheer

account_balance

De gebouwen die wij beheren en exploiteren verzorgen we ook van volledig onderhoud. De afdeling werkt hiermee nauw samen met gemeenten, woningcorporaties en scholen.

Exploiteren

domain

De items uit ons portfolio zijn de zogeheten exploitaties. Deze beheren en exploiteren wij op een slimme manier en volgens de 9 succesfactoren. 

Sociaal beheer

extension

Onze sociaal beheerders zorgen voor programmering in de wijkcentra. Door verschillende activiteiten te organiseren, creëren wij een ontmoetingsplek voor jong en oud  Dit loopt uiteen van kinderactiviteiten tot bijeenkomsten voor ouderen. Met het sociaal beheer willen we de ontmoetingsfunctie van ons vastgoed accentueren en maken er een bruisend middelpunt van in de wijk.

Sportservice

timer

De sportprofessionals van Accres staan dag in dag uit klaar voor bewegend Apeldoorn. Zij organiseren diverse activiteiten van jong tot oud. Zo zijn er vele schoolsporttoernooien, worden er dagelijks gymlessen gegeven en zijn er georganiseerde wandelingen voor ouderen.