Sportaccommodaties

De sportaccommodaties van Accres zijn geschikt voor sportverenigingen, vriendengroepen of voor het geven van sportlessen. Door de lage huurprijzen en gunstige ligging van de accommodaties is er altijd een toegankelijke sportmogelijkheid in de wijk.

De technische installatie, moderne douche- en kleedruimtes en tal van energiezuinige oplossingen maken dat de sportaccommodaties van deze tijd zijn.

Uiteenlopende evenementen

De sporthallen van Accres zijn zeer geschikte locaties voor uiteenlopende evenementen. Van een beurs tot aan een (rommel)markt. Onderwijsinstellingen en verenigingen in Apeldoorn maken intensief gebruik van de sporthallen. Onze sporthallen beschikken over uitgebreide horecamogelijkheden. Dat maakt ze zeer geschikt voor kleinschalige optredens, evenementen, beurzen en markten.

Inspectie en onderhoud van de sportmaterialen

Onze afdeling Sportaccommodaties heeft veel ervaring met de inspectie en onderhoud van de sportmaterialen die in gebruik zijn in de accommodaties. Hiermee is goed materiaal wat op een deskundige en vellige manier in onderhoud is bij Accres gegarandeerd. Accres verzorgt ook de vervanging van materialen die zijn afgekeurd en heeft daarnaast mogelijkheden om een spelpakket samen te stellen. Daarnaast kunnen wij ook een onderhoudsplan opstellen voor desbetreffende gymzaal of sportaccommodatie. Uiteraard is dit ook mogelijk voor een school, dorpshuis of wijkcentrum.

Meer weten over wat Accres voor de inspectie en onderhoud van sportmaterialen kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verspreid over Apeldoorn

directions_car

In elke wijk is een sporthal, trainingshal of gymzaal te vinden van Accres.

Evenementen

all_inclusive

De sporthallen zijn geschikt voor uiteenlopende evenementen en (sport)toernooien.

Onderhoud en inspectie

insert_comment

Goed materiaal wat op een deskundige en vellige manier in onderhoud is bij Accres gegarandeerd.

Duurzaam

filter_vintage

Alle sportaccommodaties worden slim en duurzaam geƫxploiteerd.