Coronavirus

Alle hieronder genoemde informatie wordt regelmatig aangevuld. 

Laatste update: 2 april 2020 - 19.00 uur

In lijn met de richtlijnen vanuit de overheid tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben wij met ingang van 16 maart 2020 vrijwel al onze accommodaties gesloten. Alleen de wijkcentra waarin kinderopvang, scholen en medische voorzieningen gehuisvest zijn en Stadspark Berg & Bos, blijven (beperkt) open. Op een aantal scholen wordt ook (gedeeltelijk) doorgewerkt en daar is onze vakleerkracht van de afdeling Sportstimulering aanwezig. De sluiting betreft:  

  • Gymzalen, trainingshallen en sporthallen 
  • Zwembaden 
  • Wijkcentra (zalen) 
  • Family entertainment centers 
  • Kinderboerderijen 

Wij hebben uiteraard kennis genomen van de aangescherpte maatregelen (dd. 23 maart 2020) en de verlenging van de periode van de maatregelen (dd. 31 maart 2020). Wij hanteren de periode van de sluitingsmaatregel tot en met 28 april 2020. Als er wijzigingen zijn dan houden wij je via deze webpagina op de hoogte. 

Richtlijnen RIVM

Alle ontmoetingsactiviteiten in de wijkcentra zijn geannuleerd. Een aantal accommodaties zijn geopend voor scholen, consultatiebureaus, kinderopvang etc. Ook is Stadspark Berg & Bos geopend van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Voor deze accommodaties gelden de richtlijnen van het RIVM:

  • Houd hygiënemaatregelen in acht
  • Groepsvorming (drie of meer personen) is niet toegestaan
  • Houd 1,5 meter afstand.

Automatische incasso's

help

Eerder hebben wij aangegeven dat de incasso’s van de zwemlessen en zwempas (maandabonnement) doorlopen over de periode dat wij gesloten zijn (16 maart t/m 6 april). Nu bekend is dat onze zwembaden tenminste tot 28 april gesloten zijn, hebben wij besloten om vanaf 2 april geen incasso’s meer uit te voeren. Zodra wij weer open gaan, starten wij de incasso’s weer op. Daarbij zullen we de periode dat gebruik van onze diensten en faciliteiten niet mogelijk was volledig verrekenen. Zo wordt er alleen betaald voor het daadwerkelijk gebruik. De maand april is geïncasseerd, eventuele storneringen moeten opnieuw geïncasseerd worden. Zoals hierboven beschreven wordt dat later verrekend.

Wat gebeurt er met de zwemlessen en de (gemaakte) kosten?

help

Als gevolg van deze bijzondere situatie is gebruik van het zwemlesabonnement niet mogelijk. De vervallen zwemlessen voor de periode 14 maart - 28 april kunnen op een later moment worden ingehaald. Voor de inhaallessen hoeft dan niet opnieuw te worden betaald. Als er meer bekend is over de periode dat de noodverordening van toepassing is kunnen we ook laten weten hoe en wanneer de lessen worden ingehaald. Dat laten we dan z.s.m. weten.

Wat gebeurt er met mijn meerbadenkaart?

help

De geldigheid van de meerbadenkaart wordt verlengd met de tijd dat we gesloten zijn ten gevolge van de opgelegde sluitingsmaatregel.

Gaat het diplomazwemmen door?

help

Zodra wij weer open mogen, komen wij met informatie over het diplomazwemmen en de nieuwe data voor de rest van het jaar!

Wat gebeurt er met mijn reservering voor een sportaccommodatie en/of wijkcentrum?

help

In afwachting van nadere overheidsmaatregelen handelen we conform onze algemene voorwaarden. Zodra er relevante steunmaatregelen zijn getroffen, treden wij met je in overleg. Annuleren is alleen mogelijk indien dit volgens onze algemene voorwaarden toegestaan is.

Wat gebeurt er met de factuur/betaling voor de huur van een sportaccommodatie en/of wijkcentrum?

help

In afwachting van nadere overheidsmaatregelen handelen we conform onze algemene voorwaarden. Zodra er relevante steunmaatregelen zijn getroffen, treden wij met je in overleg. Annuleren is alleen mogelijk indien dit volgens onze algemene voorwaarden toegestaan is.

Wat gebeurt er met mijn gekochte e-ticket?

help

Losse E-tickets zijn geldig op een gekozen dag. We zijn nog aan het uitzoeken of we de aangeschafte e-tickets die geldig zijn in de tijd dat wij gesloten zijn om kunnen zetten naar een e-ticket zonder datum, later in 2020 in te leveren. We komen hier z.s.m. op terug.

Wanneer gaan de accommodaties weer open?

help

De maatregel geldt tot en met 28 april. Wij hopen je daarna zo spoedig mogelijk weer te kunnen ontvangen in onze accommodaties. Houd voor ontwikkelingen deze webpagina in de gaten.