Coronavirus

Alle hieronder genoemde informatie wordt regelmatig aangevuld. 

Laatste update: 4 augustus 2020 - 11:00 uur

 

Wijkcentra Apeldoorn

De wijkcentra in Apeldoorn zijn geopend. Lees meer over de opening van onze wijkcentra. Vanaf 1 juli gelden er andere corona maatregelen voor de wijkcentra. De belangrijkste wijzigingen zijn:

  • maximaal 100 personen per locatie, met 1,5 meter afstand. Het maximaal aantal dat mogelijk is per zaal opgeteld voor de hele accommodatie is hierbij leidend. Momenteel hebben we geen locatie die boven de 100 komt;
  • binnen sporten mag (yoga, thai chi ). Daar waar mogelijk moet de 1,5 meter afstandseis in acht worden genomen. Als dat een normale sportbeoefening in de weg staat, mag het tijdelijk worden losgelaten. Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening moet in ieder geval afstand worden gehouden;
  • biljarten en darten mag (1,5 meter afstand moet in acht worden genomen);
  • denksporten mag (1,5 meter afstand moet in acht worden genomen);
  • zingen mag. Voorwaarde is dat u zich aan de basisregels houdt (waaronder minstens 1,5 meter, maar het beste is 3 meter afstand). Wel gelden er aanvullende voorwaarden voor koren, zie protocol koorsector;
  • overige maatregelen blijven gewoon van kracht.

Sportaccommodaties

De sportaccommodaties mogen per 1 juli weer open. De verenigingen kunnen in eerste instantie weer gebruik maken van onze sportaccommodaties. Reserveren van een sportaccommodatie gaat via de afdeling Verhuur (verhuur@accres.nl / 055 527 05 55)

Boschbad

Het Boschbad is geopend. Bekijk de openingstijden en reserveer een ticket via Boschbad.nl.

ZERO55

ZERO55 Apeldoorn en Enschede zijn weer geopend! Kijk voor onze aangepaste openingstijden en online boekingsmogelijkheden op www.zero55.nl/

Aquacentrum Malkander

Aquacentrum Malkander is geopend. Bekijk de openingstijden en reserveer een activiteit via Malkander.nl

Stadspark Berg & Bos

Stadspark Berg & Bos is geopend van 7:00 uur tot 21:00 uur. Wij hanteren de richtlijnen vanuit het RIVM. Wij verzoeken iedereen om de 1,5 meter afstand regel te accepteren. 

Kinderboerderij de Maten en Laag Buurlo

Beide kinderboerderijen zijn weer beperkt open. Kijk op kinderboerderijenapeldoorn.nl voor meer informatie over de openingstijden van desbetreffende boerderij. 

Kinderparadijs Malkenschoten

Kinderparadijs Malkenschoten is geopend. Kijk op Binky.nl voor meer informatie.

Sportstimulering

Bij Sportstimulering zijn de buitensportactiviteiten en het bewegingsonderwijs opgepakt. Kijk op sportstimuleringapeldoorn.nl voor meer informatie over deze activiteiten. 

Contact

Algemeen telefoonnummer: 055 527 05 50 / E-mail: info@accres.nl

Zwempas

help

Als zwempashouder is er een gemiste periode, waar zwemmen niet mogelijk was en er wel betaald werd. Er is daarom nu een tegoed van 8 weken. Op 1 april is de laatste incasso geweest. Om de periode waar wel voor is betaald maar er niet gezwommen kon worden te compenseren, incasseren wij het maandbedrag pas weer vanaf augustus (25 juli incassodatum). Verder is het met de Zwempas ook mogelijk om te zwemmen in het Boschbad, open vanaf 1 juli.

Wat gebeurt er met mijn meerbadenkaart?

help

De geldigheid van de meerbadenkaart is verlengd met de tijd dat we gesloten zijn geweest ten gevolge van de opgelegde sluitingsmaatregel.